Billigste forsikringsselskaber i Danmark i 2024 – Find den bedste løsning til dit behov

|Posted by | Alle opslag, Bilforsikring, Forsikring
Tags: , , ,

Denne artikel er opdateret med tal og indhold i Oktober 2024 af Daniel.

Er du på udkig efter den billigste forsikring i Danmark i 2024? Det kan være en udfordring at finde det forsikringsselskab, der både tilbyder lave priser og den rette dækning til dine behov. På denne side kan du læse om de forsikringsselskaber, der tilbyder konkurrencedygtige priser, og få tips til, hvordan du kan sikre dig den bedste og billigste forsikring.

Sammenlign bilforsikring Det tager kun 30 sekunder

Hvordan finder du det billigste forsikringsselskab?

Når du skal finde det billigste forsikringsselskab, er det vigtigt at tage højde for dine personlige behov og præferencer. Forsikringsselskaber vurderer prisen på din forsikring ud fra flere faktorer såsom din alder, bopæl, hvilken type forsikring du har brug for, og dit ønskede dækningsomfang. Derfor vil prisen variere fra person til person.

En god start er at bruge en sammenligningstjeneste som Samlino.dk, hvor du kan sammenligne tilbud fra flere forsikringsselskaber på én gang. Dette gør det nemt at få et overblik over, hvilke selskaber der tilbyder de mest fordelagtige priser til dine forsikringsbehov.

Top 10 billigste forsikringsselskaber i Danmark i 2024

Vi har undersøgt og sammenlignet priserne fra 12 af de største forsikringsselskaber i Danmark for at finde de selskaber, der tilbyder de billigste løsninger i 2024. I vores analyse har vi taget højde for både forsikringspræmier, dækning og kundetilfredshed, så du nemt kan få et overblik over de bedste og billigste forsikringsmuligheder.

Skift bilforsikring – spar 3.000 kroner Det tager kun 3 minutter at tjekke!

Her er en rettet version:

“Nedenfor præsenterer vi vores top 10-liste over forsikringsselskaber, der giver mest værdi for pengene, baseret på de nyeste data. Tabellen viser en rangering af danske forsikringsudbydere baseret på et priseksempel for bilforsikringer. Dataene er indhentet fra Samlino.dk, som samler tal direkte fra udbyderne og præsenterer dem ét sted.”

Selskab Kasko Friskade Fører Glas Vejhjælp Pris/år
Cover
Cover
4.278
Top Danmark
Top Danmark
4.548
Cover
Bauta
4.744
Runa forsikring
Runa
4.744
Cover
Aros
4.852
ABC forsikring
ABC
5.499 4.994
Alm brand
Alm Brand
5.328
LB forsikring
LB Forsikring
5.457
FDM
FDM
6.112
Købstædernes forsikring
Købstædernes
6.455

*KILDE: Samlino opdaterer dagligt alle tal direkte fra forsikringsselskaberne.
** Metode: Eksemplet er beregnet ud fra følgende kriterier: Køn: Mand, Alder: 30, Tid med bil: 5 år, Bopæl: København. Selvrisiko: 5.000 kr.

Hvad er det billigste forsikringsselskab?

Cover tager førstepladsen som det billigste forsikringsselskab i Danmark i 2024 ud fra Samlino’s tal, der er hentet direkte fra landets forsikringsselskaber.

Cover slår sig ned på at være et innovativt forsikringsselskab, og har derfor taget prismodellen til sig, hvor man kan starte med en lav årlig pris og tilkøbe efter behov. Med en årlig pris på kun 4.278 er de 6% billigere end Top Danmark på 2. pladsen.

Det er vigtigt at understrege, at de billigste forsikringer ikke nødvendigvis dækker alle behov. Man bør derfor overveje at tilføje relevante tilvalg for at sikre, at forsikringen dækker de nødvendige områder.

Sådan får du billigere forsikringer

Der er flere måder, du kan reducere dine forsikringsudgifter på:

  1. Saml dine forsikringer hos ét selskab – Mange forsikringsselskaber tilbyder rabat, hvis du køber flere forsikringer hos dem. Kombiner fx din bil- og indboforsikring for at spare penge.
  2. Vælg en højere selvrisiko – Hvis du er villig til at betale en højere selvrisiko, kan du ofte få en lavere forsikringspræmie.
  3. Sammenlign forsikringstilbud regelmæssigt – Markedet ændrer sig hele tiden, og det er vigtigt at holde sig opdateret med de nyeste tilbud. Gennemgå dine forsikringer mindst én gang om året for at sikre, at du stadig får den bedste pris.
  4. Brug online sammenligningsværktøjer – Tjenester som Samlino.dk kan hjælpe dig med hurtigt og nemt at få et overblik over priser og dækninger fra forskellige forsikringsselskaber.

FAQ – Find den bedste og billigste forsikring

Hvilket forsikringsselskab er billigst i 2024?

Det afhænger af din situation. Det bedste råd er at sammenligne priser fra flere selskaber ved hjælp af online værktøjer som Samlino.dk.

Hvordan kan jeg få en billigere forsikring?

Vælg en højere selvrisiko, kombiner dine forsikringer hos ét selskab, og sammenlign priserne regelmæssigt.

Er billigst altid bedst?

Nej, det er vigtigt at sikre, at din forsikring dækker dine behov tilstrækkeligt. En billig forsikring kan være dyr på sigt, hvis den ikke dækker de nødvendige områder.

Tag for eksempel FDM’s bilforsikring med fuld dækning. Betaler du lidt mere årligt, kan du undgå uforudsete omkostninger, hvilket i sidste ende kan være en billigere løsning.

Selskab Kasko Friskade Fører Glas Vejhjælp Pris/år
FDM
FDM
7.249

Hvor ofte bør jeg tjekke mine forsikringer?

Mindst én gang om året bør du gennemgå dine forsikringer og tjekke, om du kan få en bedre pris eller bedre dækning andetsteds.

Koster det noget at skifte forsikringsselskab?

Det er som regel gratis at skifte forsikringsselskab, og dit nye forsikringsselskab hjælper ofte med at håndtere det praktiske omkring opsigelsen af din gamle forsikring. Hvis du ønsker at skifte forsikring før din nuværende forsikring udløber, kan der være et mindre gebyr på 50-75 kroner for at gennemføre skiftet hurtigere.

Konklusion – Find og sammenlign forsikringer på Samlino.dk

Når det kommer til at finde den billigste forsikring, er der mange faktorer at tage højde for. Gennemgå dine forsikringsbehov, sammenlign tilbud fra flere selskaber, og overvej at samle dine forsikringer for at få den bedste pris.

Hos Samlino.dk kan du sammenligne alt fra forsikringer til indbo, hus og bilforsikring, og du kan sammenligne priser på mobilabonnement, lån, kaskoforsikring og Tesla forsikring. Lige nu oplever vi store besparelser på bredbånd og internet hos Samlino.dk. Med vores værktøj kan du nemt finde det hurtigste og mest stabile bredbånd til den bedste pris, så du får en løsning, der passer præcist til dine behov. Du skal være velkommen til at benytte en af vores mange sammenligningsfunktioner.

Prøv det selv! Gå til Samlino.dk og sammenlign et forsikringsselskab ud fra dine forhold.

Fik du noget ud af artiklen?

Klik på en af stjernerne for at bedømme

Gennemsnits rangering 0 / 5. Antal bedømmelser 0

Ingen bedømmelser indtil videre. Bliv den første til at bedømme artiklen.

Vi er kede af, at artiklen ikke var relevant for dig

Lad os optimere denne artikel

Fortæl os, hvordan vi gør artiklen bedre?

Hvad tænker du?

Din emailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *